A tökéletes palacsinta recept

 

Hozzávalók: (kb. 15-20 palihoz)

         # 1/2 kg liszt (500 g)

         # 4 ek olaj

         # 5 merőkanál tej

         # 1 db tojás

         # csipet só

         # 1-4 ek. cukor (ízlés szerint)

         # szóda/ásványvíz a higításhoz

 

Elkészítés:

Az összes hozzávalót a szóda kivételével egy magas falú tálba tesszük, és eldolgozzuk kanállal. Ha ez nagyjából megvan, adunk hozzá egy kis szódát és robotgéppel csomómentesre dolgozzuk. Ha szép sima, hozzáadunk még annyi szódát, hogy a tészta elég folyékony legyen. Sütjük, ésmár csak annyi a dolgunk, hogy a kedvencünkel ízestjük, és már falhatjuk is be!  Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

Jó étvágyat hozzá!